Scoutcentrum De Baak is een van de clubgebouwen van Scoutinggroep Delta uit Goes en is gebouwd in 2019. Het gebouw staat in een rustige en ruime omgeving met uitzicht over het Goese Meer.

Scoutinggroep Delta is een fusie tussen Scoutinggroep Frans Naerebout, Scouting Jacob Valcke en Scouting Bernadette ( sinds 29 juni 2020). Zie Website Scoutinggroep Delta

Het gebouw

Het gebouw heeft een ruime keuken en een grote recreatiezaal. Daarnaast is het gebouw voorzien van een doucheruimte, en zijn er een aantal lokalen die ingericht kunnen worden tot slaapverblijf. Het gebouw is ingericht als verblijfslocatie waar we een veilig verblijf kunnen garanderen.

De scouting

Scoutcentrum De Baak is het clubgebouw van Scoutinggroep Delta uit Goes en is gebouwd in 2019. Het gebouw staat in een rustige en ruime omgeving met uitzicht over het Goese Meer.

Waarom

De Baak is een ideale accomodatie voor kampen van groepen tot veertig personen. De gehele zomer is het gebouw ter beschikking voor de verhuur. In het menu "verhuur" kunt u meer informatie vinden over prijzen, voorwaarden en kunt u eventueel onine uw reservering plaatsen. Daarnaast kunt u zien wanneer het gebouw nog beschikbaar is. Schroom niet om contact op te nemen met de beheerder wanneer u interesse heeft.

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.