Faciliteiten

Contact

Informatie


Het Scoutcentrum De Baak biedt een ideale ruimte voor groepen tot 40 personen. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming en is opgedeelt in ruim opgezette zalen waardoor u ook met slecht weer ruimte heeft voor verschillende activiteiten. In het gebouw is een Automatische Externe Defibrilator (AED) aanwezig.

Hieronder vindt u een overzicht van waar u als huurder allemaal gebruik van kunt maken.


Recreatiezaal


De recreatiezaal is een ruime zaal met een prachtig uitzicht over het Goese Meer. De zaal is geschikt om met de gehele groep te eten, maar ook het spelen van rustige binnenspelletjes is mogelijk. De zaal is voorzien van een bar en een gezellige zithoek met open haard. Het gebruik van de open haard is in overleg met de beheerder. In de zaal is een ruime hoeveelheid stoelen en tafels aanwezig.


Learn more »

Keuken


Het gebouw bevat een ruim opgezette keuken voorzien van twee koelkasten inclusief vriesvak, een gasfornuis, een magnetron en een koffiezetapparaat. Daarnaast is er nog losse inventaris aanwezig waaronder servies en kookgerij. Wanneer u zeker wilt weten of iets aanwezig is kunt het beste even contact opnemen met de beheerder.

Learn more »

Slaapzalen


Op de eerste verdieping zijn twee slaapzalen beschikbaar voor de verhuur. Men dient zelf voor matrasjes te zorgen. De grote slaapzaal is zowel via een binnen- als buitentrap te bereiken.

Learn more »

Sanitair


De Baak is voorzien van een badkamer met vier afzonderlijke douches en vier wastafels. Er zijn drie toiletten aanwezig die te vinden zijn in de hal.

Learn more »